RECLAMATII SI SESIZARI

Instituția vine în sprijinul membrilor săi prin oferirea următoarelor posibilități de transmitere și înregistrare a reclamațiilor și sesizărilor:

  • Adresa e-mail dedicată: petrila@carpetrila.ro;sau carpetrilaifn@yahoo.com
  • Câmp contact pe website;
  • Cutie pentru primire reclamații și sesizări în sediul CAR;
  • Orice solicitare transmisă în orice formă, inclusiv pe mesaj electronic transmis pe adresa de e-mail a instituției, sau în cadrul unei întâlniri dedicate (audiențe).

Cu privire la reclamații, se vor respecta următoarele reguli:

Toate reclamațiile sosite pe orice cale se vor înregistra de către angajatul care le-a primit într-un registru al reclamațiilor și registrul audiențelor.

O copie a tuturor reclamațiilor vor fi păstrate de instituție timp de cel puțin 1 an.

Este obligatoriu ca orice reclamație să primească răspuns din partea instituției în termen de maxim 30 zile.

Trimestrial dacă e cazul, semestrial de regulă, se va completa un tabel, astfel încât instituția să mențină o evidență actualizată a situației reclamațiilor și se vor prezenta Consiliului director.

Anual se vor raporta Conferinței CAR indicatorii specifici, conform Procedurii de calcul, monitorizare și raportare a indicatorilor financiari și sociali ai CAR.

Daca nu primiţi răspuns de la instituția noastră într-un termen de timp rezonabil sau considerați că răspunsul vă încalcă drepturile conferite de lege puteți depune o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor - Telefonul consumatorului 0219551.